TEHDAS TEATTERIN KANNATUSJÄSENYYS 24

Tehdas Teatteri vapaan taiteen puolesta - liity kannatusjäseneksi!

Tehdas Teatteri on vuonna 2024 jo 24-vuotias! Tehdas on kasvanut perustajajäsentensä päättäväisyydestä ja rohkeasta aloitteesta alueen merkittävimmäksi vapaan kentän ammattiteatteriksi. Teatteri perustettiin vuonna 2000 osuvasti Manillan Viinatehtaan kuplintasammioon, jonne ensimmäinen teatterisali nousi. Vaikka teatteri on sittemmin noussut - myös kirjaimellisesti - noin 30 metriä ylämäkeen, kuplii sen henki edelleen! Luovat ideat ja unelmat ovat jatkuvassa käymistilassa.

Tehdas Teatteri on vapaan taiteen tekijöiden ja vaihtuvien työryhmien kukoistava yhteisö, jossa käydään villiä ja visionääristä vuoropuhelua teatteritaiteesta ammattilaisten ja yleisön kesken. Ominaista Tehdas Teatterille on eloisa vuorovaikutus eri taiteenlajien ja muiden taidetoimijoiden kanssa. Teatterin tunnelmallinen lämpiö tarjoaa vaihtoehtoisen tilan yleisön ja taiteilijoiden kohdata.

Taiteilijoiden työn tukena

Tehdas Teatteri on työpaikka vuosittain noin 70 taiteilijalle ja luovan työn tekijälle. Se tarjoaa tilat, tekniikan ja taloudellista tukea vapaille taiteilijoille sekä toimii näyttämönä lukuisille vierailuesityksille ja tapahtumille.

Teatterin keskeisenä arvona ja tavoitteena on vapaan kentän taiteilijoiden ammatillinen kehitys ja työllistyminen. Työryhmille myönnettävien tuotanto- ja työskentelytukien lisäksi 85 prosenttia* jokaisen ostetun lipun hinnasta menee suoraan taiteellisille työryhmille. Vapaan kentän taiteilijoiden työstään saama korvaus on nousseesta julkisesta rahoituksesta huolimatta valovuosien päässä esimerkiksi säännöllisen valtion avun piirissä olevien VOS-teattereiden taiteellisen henkilöstön palkoista. Tehdas Teatteri kutsuukin nyt kannatusjäseniä mukaan tukemaan vapaata taidetta.

Kannatusjäsenenä tuet vapaata taidetta ja saat:

  • sinulle osoitetun kiitoskirjeen
  • kannatusjäsenkortin vuodeksi (korttia esittämällä ilmainen kahvi tai tee)
  • vapaalipun valitsemaasi Tehdas Teatterin esitykseen (omat tuotannot)
  • kutsun Tehdas Teatterin kannatusjäseniltaan
  • halutessasi teatterin uutiskirjeen sähköpostiisi
  • oikeuden osallistua Manillan kuoron viikotttaisiin harjoituksiin Jokistudiossa (ohjaa Aino Lehtovaara, ilmoittautumiset ja lisätiedot maria.laitila(at)tehdasteatteri.fi)

Kannatusjäsenillä on erityinen paikka yhteisössämme ja tukesi on meille tärkeää.

Vuoden kannatusjäsenyyden hinta on 50 euroa tai tätä suurempi valitsemasi summa.

Tervetuloa yhteisöömme kannatusjäsen!

 

*15 prosenttia lipputuloista kattaa esitysten lämpiö- ja lipunmyyntikustannukset.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Hinta
Määrä

Kannatusjäsenyys on voimassa vuoden maksupäivästä alkaen.

50,00 €

Määrä:


Kannatusjäsenyys on voimassa vuoden maksupäivästä alkaen.

ilmainen

Määrä: